O nama

Restoran Most

Dolina piramida, Visoko.

Nalazimo se podnožju piramida: Piramida Sunca (Visočica), Piramida Mjeseca (Plješevica), Piramida Zmaja (Buci), te obrađenih uzvišenja Hrama Majke Zemlje (Krstaci) i Piramide Ljubavi (Cemerac).

Restoran Most s pogledom na Piramidu Sunca, u blizini Parka Ravne i Stari Grad Visoki nudi idilično okruženje. S jedne strane nudi pogled na most, uz rijeka Bosnu, koji ga čine atraktivnijim. Prostrana, elegantna i svijetla blagovaonica nudi mir i prostor za doručak, ručak, večeru i proslave po vašoj želji.

Svaki dan počinjemo ispočetka svježim domaćim plodovima: povrćem, voćem, mesom, plodovima mora, začinskim biljem, hljebom, začinima, umacima. Zatim ih kombinujemo u jedinstvena i cjelovita organska, lokalna i veganska jela.

vegetarijanska salata
piramide_visoko_ilustracija_arhiv
restoran most

Kakva je gužva?

Klijentela je raznolika, ali svi dijele jedno: žudnju za jedinstvenim stilom kuhanja raznovrsne hrane.

Doručak kao osnova dana.

Visoko i okolina grada poznato je po vrijednim ljudima koji se bave poljoprivredom. Svako jutro dobivamo svježu isporuku sastojaka. Najsvježiji i najodabraniji sastojci dio su naše kuhinje gdje se pažljivo pripremaju. Zbog toga birajte započeti dan kvalitetnim doručkom u Restoranu Most.

Što bismo trebali piti?

Vino, pivo, sok i raznovrsnim jelovnikom pića.

U ručku je snaga.

Ljubitelji ste kvalitetnog ručka? Restoran Most nudi raznoliku kuhinju. Od plodova mora do poslastica. Za porodična okupljanja ili poslovne varijante naš restoran vamnudi privatnost i diskreciju. Za dobru klopu, fenomenalnu uslugu i konfor, posjetite nas.

Vegetarianaska ishrana

Jeste li se ikada zapitali koliko vegetarijanaca ima na svijetu?

Prema nekim procjenama, broj vegetarijanaca u svijetu se uvećava za 10% svake godine. S obzirom da smo se mi zapitali koliko vas je, želimo vam poželjeti dobrodošlicu. Veoma cijenimo i poštujemo raznolikosti kuhinje, kroz sam kolektiv smo raznoliki te, dragi naši vegani i vegetarijanci, kod nas imate izbor i sigurnost. Dobrodošli ste nam.
Pažljivo biramo sastojke i pažljivo ih pripremamo tako da isti ne dođu u kontakt s mesomi mesnim prerađevinama kako bi ispoštovali vaše potrebe i želje.
*Za velike grupe, ili ipak svadbene ručkove/večere, javite nam se ranije kako bismo vas ispoštovali na način nakoji vi to i zaslužujete ipozovite nas na broj telefona: +38732737555.
Kako bismo vam što bolje poželjeli dobrodošlicu, obavijestite nas o ograničenjima u hrani ili alergijama prilikom rezervacije.

Besplatni WiFi